Kom tot rust in zijn één-kamer-hotel

Cornelis heeft al heel wat gezien van de wereld. Veel van wat hij tijdens zijn reizen heeft geleerd, komt samen in het één-kamer-hotel achter de kruidenierszaak. Voorheen een koetshuis, nu een stijlvolle gelegenheid om te overnachten, waar hij jou tijdens je bezoek aan Utrecht tot in de puntjes verzorgt.

Na een volle dag in de stad is het ultiem ontspannen in de hotelkamer die voelt als thuis. Maak het jezelf gemakkelijk: neem een douche in de luxe badkamer, of drink een kop thee in de stadspatio. Opladen voor de volgende dag, dat doe je in het comfortabele boxspring bed. Met een uniek uitzicht: de originele dakspanten van het koetshuis en de sterrenhemel door de dakramen. Helaas is er geen gelegenheid om zelf te koken in de keuken.

Ontbijt in de winkel

Begin je dag goed met een goede koffie, cappucchino of een krachtige espresso of een zachte thee. Kies daar bij een croissant zoals een croissant hoort te zijn, heerlijke Griekse yoghurt met biologische granola óf een belegd broodje dat net uit de oven komt. Welk ontbijt je ook kiest, bij Cornelis krijg je altijd verse producten. Liefst huisgemaakt en waar mogelijk biologisch. Neem gezellig plaats in de winkel of geniet op de hotelkamer van jouw ontbijt. 

 

Kamer reserveren

DE HOTELKAMER VAN CORNELIS

Het arrangement voor de overnachting bij Cornelis bestaat uit het volgende: 

- een overnachting voor twee personen in het voormalig koetshuis en bijbehorende ruimtes (totaal 45m2)
- slapen op een 2 persoons kingsize boxspring bed
- een ruime badkamer met regendouche
- kom tot rust in je eigen stadspatio (15m2)
- gratis WiFi
- ontvangst vanaf 15:00 uur (uitchecken vóór 11:00 uur)
- bagage kun je eventueel voor die tijd afgeven
- de prijs voor een overnachting voor 2 personen is €115,- excl. 5% toeristenbelasting

Voor onze gasten kan Cornelis een ontbijt klaarmaken à €7,50 bestaande uit een koffie of thee naar keuze, verse jus d'orange, Griekse yoghurt met fruit & biologische granola (gutenvrij) én een verse croissant met jam. Of u stelt uw ontbijt samen vanaf de menukaart. Een late check-out is mogelijk op aanvraag en wanneer de kalender dat toelaat.

Logeren bij Cornelis? Je bent meer dan welkom! De kamer is zo gereserveerd, middels de knop hieronder