Logeren bij Cornelis


DE HOTELKAMER VAN CORNELIS

Een overnachting bij Cornelis bestaat uit het volgende: 

 • de prijs van een overnachting voor 2 personen is €129,- excl. 7%toeristenbelasting
 • bij boekingen op vrijdag en/of zaterdag geldt een minimum verblijf van 2 nachten
 • slapen op een 2 persoons kingsize boxspring bed
 • een ruime badkamer met regendouche
 • kom tot rust in je eigen stadspatio (15m2)
 • gratis WiFi
 • ontvangst vanaf 14.30uur (uitchecken vóór 11:00 uur)
 • bagage kun je eventueel al eerder afgeven

Voor onze gasten kan Cornelis een ontbijt klaarmaken à €13,95 pp, bestaande uit koffie of thee naar keuze, verse jus d'orange, Griekse yoghurt met fruit & biologische granola (glutenvrij) én verse croissants met jam. Of u stelt uw ontbijt samen vanaf de menukaart. Een late check-out is mogelijk op aanvraag en wanneer de beschikbaarheid dat toelaat.

Logeren bij Cornelis? Je bent meer dan welkom! De kamer is zó gereserveerd. Klik hiervoor op onderstaande button.

 

Kamer boeken

Kom tot rust in zijn één-kamer-hotel

Cornelis heeft al heel wat gezien van de wereld. Veel van wat hij tijdens zijn reizen heeft geleerd, komt samen in het één-kamer-hotel achter de kruidenierszaak. Voorheen een koetshuis, nu een stijlvolle gelegenheid om te overnachten, waar hij jou tijdens je bezoek aan Utrecht tot in de puntjes verzorgt.


Ultiem ontspannen

Na een volle dag in de stad is het ultiem ontspannen in de hotelkamer die voelt als thuis. Maak het jezelf gemakkelijk: neem een douche in de luxe badkamer, of drink een kop thee in de stadspatio. Opladen voor de volgende dag, dat doe je in het comfortabele boxspring bed. Met een uniek uitzicht: de originele dakspanten van het koetshuis en de sterrenhemel door de dakramen. Helaas is er geen gelegenheid om zelf te koken in de keuken.


Ontbijt in de winkel

Begin je dag goed met een goede koffie, cappuccino, een krachtige espresso of een zachte thee. Neem daarbij een croissant zoals een croissant hoort te zijn, heerlijke Griekse yoghurt met biologische granola & fruit en natuurlijk verse jus d'orange. Welk ontbijt je ook kiest, bij Cornelis krijg je altijd verse producten. Liefst huisgemaakt en waar mogelijk biologisch. Neem gezellig plaats in de winkel of geniet op de hotelkamer van jouw ontbijt. 

VOORWAARDEN

Annuleren

 • annulering tot 7 dagen voor aankomst is kosteloos
 • annulering tot 48uur voor aankomst wordt met 50% over de totaalsom in rekening gebracht
 • annulering tot 24uur voor aankomst wordt met 70% over de totaalsom in rekening gebracht
 • bij een annulering na 24uur of ‘no show’ wordt 100% van de totaalsom in rekening gebracht

Een eventuele annulering dient telefonisch te worden gedaan op 030-2591711, u ontvangt hierna altijd een bevestiging per mail.  


Overige voorwaarden

Cornelis is niet aansprakelijk voor letsel van gasten. Tevens is Cornelis niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van goederen die zijn meegebracht door een gast. De gast vrijwaart Cornelis gevestigd te Utrecht tegen aanspraken van gasten terzake. Gasten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen die tot beschadiging of verlies van goederen en/of letsel van derden of werknemers van Cornelis leiden. Op al onze reserveringen zijn ook de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, te vinden op de www.khn.nl

Share
Hide