Ontbijten & Lunchen bij Cornelis


Geniet van een voedzaam ontbijt

Cornelis staat graag in de keuken. Niet alleen om zijn eigen taart en koek te bakken, ook om voor jou een vers en gezond ontbijt te maken. Begin je dag bijvoorbeeld met yoghurt met biologische granola, goed belegd landbrood óf een verse croissant. Natuurlijk mag een vers geperste jus d'orange niet ontbreken.

Altijd op de kaart

Trakteer jezelf op een heerlijke lunch

Zin in een lekker broodje belegd met boerenkaas, humus, tonijnsalade of een salade van biologische eieren, allemaal gemaakt door Cornelis, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

En het brood is niet zomaar brood; het overheerlijke landbrood wordt elke dag vers gebakken voor jou. 

De winkel van Cornelis

Op onze toonbank vind je altijd een wisselend aanbod van chocolade, heerlijk om mee te nemen of cadeau te geven maar je kan er natuurlijk ook meteen van genieten onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de zaak.

Cadeau's

In zijn winkel verzamelt Cornelis de leukste cadeaus om te geven, of natuurlijk om jezelf te verwennen. Van leuke ansichtkaarten tot mooie vazen en de heerlijkste geurkaarsen. En we pakken het ook nog eens leuk voor je in! Vanaf begin december is onze zaak in kerstsferen en koop je ook de leukste kerstdecoraties voor thuis! 

Wat vind jij van Cornelis?

Laat ons weten wat jij van Cornelis vindt en plaats jouw beoordeling op TripAdvisor of IENS. Bedankt!

Share
Hide